Ambachtelijk desembrood
van doorgewinterde bakkers

De twee doorgewinterde bakkers Frits en Edwin zijn in 2012 begonnen met het maken van ambachtelijk desembrood voor de horeca. Échte liefhebbers weten dat alleen authentiek desembrood gebakken wordt op de stenenvloer met een rijstijd van meer dan 36 uur. Dat proeven wij en binnenkort jij ook! Want Brood van Nu is vaste leverancier van Daily Dish. Exclusief voor Daily Dish ontwikkelde Brood van Nu de ‘Daily Desem’; een donker meerzaden vloerbrood van 450 gram.

Al 50 jaar leverancier in aardappelen, groenten en fruit

Van der Kwaak AGF is een aardappelen, groenten- en fruit leverancier uit Noordwijk en levert voornamelijk aan bedrijven in de regio. Het familiebedrijf is vijftig jaar geleden opgericht door Gerard van der Kwaak. Van der Kwaak AGF staat voor vers, kwaliteit en klantgericht. Iedere ochtend wordt ingekocht zodat ze hun klanten altijd het totale assortiment en verse producten kunnen leveren. Daardoor hebben ze ook minder voedselverspilling. Het bedrijf beschikt ook over een eigen snijafdeling.

De specials van Coca Cola

Coca‑Cola Signature Mixers voor een heerlijke cocktail In maart 2018 zijn mixologists van Coca-Cola aan de slag gegaan op een top secret locatie in Londen. Na een dag hard werken aan de receptuur, werden de vier populairste mixers kenbaar gemaakt na een beoordeling van consumenten. Deze vier vormen nu de Coca-Cola Signature Mixers:
  • Smoky Notes van Max Venning
  • Spicy Notes van Adriana Chia en Pippa Guy
  • Herbal Notes van Antonio Naranjo
  • Woody Notes van Alex Lawrence
Deze Coca-Cola Signature Mixers zijn exclusief verkrijgbaar bij jouw Daily Dish maaltijdbox.

2 Chefs Cooking

Wie zegt dat kant en klaar maaltijden niet gezond zijn? 2 Chefs Cooking zorgt voor verse, gezonde en duurzame maaltijden gemaakt van ingrediënten die lokaal worden gekocht. Je vindt wekelijks de verse maaltijden op DailyDish zodat jij altijd een gezonde en snelle hap in de koelkast hebt staan.